sunnuntai 18. syyskuuta 2016

"What a time to be alive"

Now playing:The Weeknd - The King Of The Fall

Mahtava biisi. Kuuntelin tätä koko viime syksyn all the time ja kyllästyin perinteisesti mutta nyt se syksyn kunniaks soi taas. Legendoja ei unohdeta ikinä.

Hei! Viime kerrasta, kun oon kertoillu tarinoitani tänne onkin jo aikaa - juhannuksena viimeksi? Noh, nyt oon taas läppärin äärellä naputtelemassa menemään. Elikkäs mitäs mulle sit kuuluu? Hyvää, upeaa, parasta. Elämä oikeesti hymyilee pitkästä aikaa. Kuten kaikki on huomannu, mä olen alkanut seurustelemaan. Mitä moni ei musta ole tienny on se, että kun kaiken pahan läpi menee elämäs, pyrkii rakentamaan oman sielun sekä sen kätkemien tunteiden ympärille niin vahvan "muurin" että kuka vain ei pääse sen läpi. No tämä mun muuri tuntu niin korkealta ja vahvalta että pelkäsin pystynkö edes ite hajottamaan sitä, että voisin tuntea uudelleen niitä kaikkia upeita tunteita. Joo kyllä - puhuin rakkaudesta, sekä miten upeaa on rakastaa ja miten tärkeää se on elämässä, mutta en vain ite pystynyt tuntemaan sitä sillee kun siitä pastoroin. En ketään naista kohtaan. Kukaan ei tuntunut sen arvoselta. Olin Chuck Bass ilman one-night-standei... hukassa saatana. Mut ei mun tarvinnu mitään muuria ruveta hajottamaan väkisin, koska se hajos sydämen omasta tahdosta - rakastuin.

Mulla oli sotilasura tähtäimessä. Itä, aavikko ja skorpparit. Mutta kuten jokaisen miehen on tultava joskus järkiinsä ja kuunneltava, mitä sydän todella haluaa. Jos joku joskus epäili olisinko musta ollu miestä viedä tuo unelma loppuun ja olisin oikeesti lähteny, sanonpa vain, että minä omistautuneena on vaarallisempi kun osaa arvata. Mä sanon, mä teen. Ja nyt mä sanon että pistetään tämä unelma six feet under koska mä haluan elää, käydä töissä, tienata, rakentaa oman kodin, perustaa ja ehkä jopa opiskella. Rakastuminen sai mut tajuamaan mitä mun täytyy tehdä että oon oikeasti onnellinen. Kaikki serkut ketkä viimevuosina on menny kihloihin, naimisiin, muuttanu omaan uuteen kotiin ja saanu lapsia saa mut tajuamaan että aika oikeesti ei odottele vaan se kertoo sulle että jäbä sun on oikeesti alettava elämään eikä roikkua kiinni kiväärissä.

"Mutta mites muuten menee?" Ostin uuden puhelimen (Honor 7 Premium), joten kuvien laatukin huomattavasti parantunu. Täytin 20v ayee! Supernatural tauolla > Pinja saanu mut koukkuun Gossip Girliin ja tällä hetkellä oon 9 päiväsillä lomilla. Jaksanu myös panostaa vaatepuoleen ostamalla pitkästä aikaa uusia kuteita. Rehellisesti? Oon niinku uusi mies ja nautin elämästä ihan erilailla. En oo enää yksin ja ei oo mitään turhia huolia. Pelkkää lovee :3
Tiistai 13.09 oli äly-äly-älyttömän mahtava päivä! Sain parhaan synttärilahjani ikinä Pinjalta - vei mut kanotoimaan kajakeilla! Lähettii Keuruun Pappilanrannasta ja soudettiin vajaa 10km Ketvelniemeen ja sit istuttiin pelastuliivien päälle syömään eväitä. Odoteltiin hetken, että aurinko alko laskemaan ja soudettiin koko järven keskelle vierekkäin ihastelemaan.
Keskiviikko 14.09 oli taas niin AH, että ei mitää rajaa. Aamulla lähettiin Jyväskylään ja käytiin Amarillossa syömässä, jonka jälkeen shoppailtiin ja sitten Minettijäätelöä omnomnomn. Tuli myös koettua WayOut-room! Sellainen peli, jossa oot huoneessa ja sun pitää loogisella ajattelulla päästä ulos. Tää mis käytiin oli "Prison Break" jossa meidät oli tuomittu murhasta syyttöminä ja meillä oli tunti aikaa päästä pois. En paljasta mitään, mutta se on KOETTAVA. Koko illan kruunasi, kun käytiin kattomassa Suicide Squad leffateatterissa.


- Valtteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti